fbpx ...

Sam Eye Am Photography

DutchEnglishFrench

Werken Met Sam

Laten we iets tijdloos maken

Email mij op:

sam@sameyeam.info​

Of DM me op

Sam's Verhaal

Als kind bracht ik het grootste deel van mijn tijd door met naar de klok te kijken, in de hoop dat de school zou eindigen, ik begreep niet hoe school me in het leven kan helpen.
Het gevolg was dat de leraren me niet echt mochten en mijn ouders moesten me vaak straffen in de hoop dat ik een goede leerling zou zijn.

Destijds was mijn grootste droom om met muziekfestivals en beroemdheden te werken. Dus begon ik te leren DJ’en. Elk vrij moment dat ik had, bestudeerde ik het en deed er alles aan om er zo goed mogelijk in te worden.

Een paar dagen nadat school was afgelopen, mijn grote dag, nam ik een enkele vlucht naar de festivalhemel, Amsterdam, Nederland, helemaal alleen.
Amsterdam was zo mooi in mijn ogen, ik wilde met iedereen delen wat ik zie, ik hield ook altijd van kwaliteitsfoto’s en ik dacht dat het mijn DJ-naam zou kunnen helpen, dus besloot ik mijn eerste camera te kopen!

Nadat ik op sommige plaatsen had geprobeerd te DJ’en en met mensen had gesproken, leerde ik dat in Nederland – IEDEREEN IS EEN DJ.
Dus ik moest creatief zijn.

Ik ontdekte dat als iedereen op het podium wil staan, ze allemaal goede foto’s nodig hebben van zichzelf en wanneer ze aan het dj’en zijn.
Dat heb ik dus geprobeerd.

Elke minuut dat ik niet aan het werk was, bracht ik door met leren en proberen foto’s te maken, helemaal alleen, gewoon via internet.

Een maand later kreeg ik een perskaart voor mijn allereerste festival om foto’s te maken. Ik bleef contact opnemen met festivals totdat een van hen me vertelde dat hij me elke maand zal betalen als ik weer kom – Mijn eerste klant! Ik hield van elke seconde daar.
Ik bleef 100% van mijn vrije tijd steken in beter worden en meer klanten vinden. Elke keer dat ik genoeg geld had, kocht ik betere apparatuur, waardoor ik elke keer 0 op mijn bank had.

Zes maanden nadat ik mijn eerste camera had gekocht, heb ik mijn baan opgezegd en ben ik fulltime gaan fotograferen.
Nu, 7 jaar later, ben ik erin geslaagd om te werken met elk festival en elke beroemdheid waar ik van droomde (behalve Emma Watson) en reis ik de wereld rond om betaald te worden om te doen waar ik van hou.

Wat je krijgt:

1. Volledig bewerkte foto's

Het bewerken van de foto’s kost de meeste tijd van het proces.

Samen kunnen we kiezen welke bewerkingsstijl het beste bij jouw personage past.

2. Geen fotolimiet

Ik reken niet per foto maar per uur werken op locatie, dus er zijn geen verborgen kosten

Op evenementen lever ik meestal rond de 100 foto’s per uur. afhankelijk van hoe het evenement verloopt. soms 50 soms 200 per uur.

SYM_1517-raw-colors22-optimiedSYM_1517-akke-colors22

3. Fotokwaliteit​

Ik gebruik altijd de hoogste kwaliteit hardware & software. Zo kunnen foto’s zelfs op billboards worden afgedrukt.

Je krijgt de foto’s in 2 formaten, web & print (volledige) resolutie.

4. Studioverlichting​

De juiste verlichting kan een foto van goed tot wow brengen

SYM_1126-noflashSYM_1126-withflash

Online persoonlijke site

Persoonlijke link

Voor makkelijk delen

Individuele downloads
Autoplay

Voor presentaties

Thema Muziek

Kan worden toegevoegd​

Duizenden foto's

Laat het hele album zien

Blijft een heel jaar
Wachtwoord beveiliging

Kan worden toegevoegd​

Elderly friendly

Mensen zeggen​